مزایای مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا

در رتبه بندی قابل سکونت ترین شهرهای جهان که هر ساله توسط (Economist Intelligence Unit) انجام و منتشر می شود، شهرهای بزرگ استرالیا نظیر ملبورن، سیدنی، پرث، بریزبین و ادلاید همواره در لیست ده شهر برتر جهان برای زندگی انتخاب شده اند. (رتبه هایی بالاتر از زوریخ و ژنو سوئیس)

خدمات درمانی و آموزشی با کیفیت، آب و هوای عالی، استانداردهای فوق العاده برای زندگی شهروندان، نرخ تورم پایین، ثبات اقتصادی، تنوع وام ها با نرخ بهره ی پایین، کمک هزینه های متنوع دولت برای ساکنان، بالا بودن دستمزدها برای افراد متخصص و همچنین شرایط ایده آل برای جذب سرمایه گذاران خارجی، باعث شده است تا هر ساله عده ­ی زیادی برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزاهای مختلف اقدام نمایند.

علاوه بر موارد فوق مدت زمان شهروند شدن در استرالیا (سیتیزنشیپ) و اخذ پاسپورت معتبر این کشور (که در سال ۲۰۲۲ به عنوان چهارمین پاسپورت برتر جهان شناخته می شود) نسبت به سایر کشورها کوتاه تر بوده و افراد واجد شرایط پس از ۴ سال می توانند پاسپورت استرالیا را دریافت نمایند.

۱- مهاجرت به استرالیا به علت سطح بالای رفاه اجتماعی و اقتصاد پویا

استرالیا از دیرباز کشوری با اقتصاد بسیار فعال و پویا بوده و پیشرفت و توسعه ی اقتصادی یکی از مهمترین دغدغه های دولت و همچنین مردم استرالیاست. از این رو بکارگیری آخرین تکنولوژی های روز دنیا و استفاده از برترین متخصصین موجب ارتقا پیوسته ی این کشور از لحاظ اقتصادی و به تبع آن پیشرفت شرایط رفاهی در این کشور شده است. لذا مهاجرت به استرالیا برای نیروهای متخصص و حتی افراد عادی یکی از بهترین گزینه ها میباشد.

۲- مهاجرت به استرالیا به‌دلیل جغرافیای خاص و منحصربه‌فرد آن

استرالیا طبیعت بسیار بکری دارد و تنوع آب و هوایی و طبیعی آن باعث جذب متقاضیان مهاجرت به استرالیا شده است. همچنین این کشور با داشتن منابع طبیعی فراوان و انواع معادن در اقصی نقاط کشور موجب جذب سرمایه گذاران در این بخشها میشود.

صنعت توریسم نیز یکی از پر رونق ترین صنعت ها در استرالیا بوده و سالانه درآمد بسیار بالایی برای آن به ارمغان می آورد. بسیاری به مقایسه آب و هوای استرالیا و کانادا میپردازند که از نظر آب و هوایی استرالیا برای ایرانیان بسیار مناسب تر است مگر افرادی که در قسمت‌های سردسیر ایران زندگی میکردند چرا که استرالیا دمایی نردیک به دمای شهرهای مرکزی ایران مانند تهران و اصفهان دارد و امکان گردشگری بیشتری را برای افرادی که به طبیعت علاقه‌مند هستند را مهیا میکند.

۳- مهاجرت به استرالیا به علت درصد بالای اشتغال بکار و نیاز به نیروهای متخصص

می‌توان گفت یکی از مهم‌ترین دلایلی که افراد مهاجرت به استرالیا را به عنوان مقصد نهایی خود انتخاب می‌کنند همین مورد باشد. نرخ بالای اشتغال و تولید و همینطور استقبال از کارآفرینان جدید و جذب نیروهای متخصص برای اشتغال در موقعیت های شغلی جدید، مهاجرت به استرالیا را به یکی از مقاصد اصلی نیروهای متخصص و کارآفرینان تبدیل کرده است.

۴- مهاجرت به استرالیا به علت مهاجر پذیری از انوع ملیت ها و فرهنگ های مختلف

استرالیا از معدود کشورهاییست که میتوان گفت مهاجران تجربه ی نژادپرستی را در آن ندارند. از آنجا که مهاجرت به استرالیا نه تنها برای ایرانیان یا ساکنان جهان سوم، بلکه حتی مقصدی برای اروپاییان و آمریکاییهاست، تنوع بالایی از فرهنگ ها و اقوام و ملیتهای مختلف با احترام و کاملا مسالمت آمیز در کنار هم زندگی میکنند.

۵- مهاجرت به استرالیا بدلیل کیفیت بالای تحصیل در همه ی مقاطع

سیستم آموزشی استرالیا جزو به روزترین سیستم های آموزشی دنیا بوده و مدارس دولتی و خصوصی با بهترین کیفیت های آموزشی و بروزترین امکانات، آموزش دانش آموزان را از دوره ی دبستان تا دبیرستان بر عهده دارند. همچنین دانشگاههای استرالیا را میتوان جزو بهترین دانشگاههای جهان برشمرد و در حال حاضر ۷ دانشگاه استرالیا جزو ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا در رتبه بندی QS قرار دارد از این رو مهاجرت به استرالیا برای تحصیل امروزه یکی از گزینه های اصلی دانش آموزان و دانشجویان میباشد.

۶- مهاجرت به استرالیا بدلیل حقوق شهروندی سطح بالا و امنیت کامل

استرالیا در زمینه ی حقوق شهروندی در زمره ی اولین کشورهای دنیا قرار دارد. قوانین حمایت از خانواده، حمایت از زنان و کودکان، بررسی های پیوسته ی شرایط فرزندان، اعطای وام های مناسب برای خرید منزل و راه اندازی کسب و کار …. همگی از مزایای مهاجرت به استرالیا ست. همچنین بر طیق آمار استرالیا از لحاظ درجه ی امنیت جزو اولین کشورهای دنیا محسوب میشود.

۷- انواع و اقسام ویزاها و راههای مختلف مهاجرت به استرالیا

استرالیا از معدود کشورهاییست که بیش از ۱۰۰ نوع ویزای مختلف و راههای بسیار متنوعی برای مهاجران قرار داده تا بتوانند از طرق مختلفی به اقامت این کشور امیدوار باشند. از مهمترین دسته ویزاهای استرالیا میتوان به ویزاهای تحصیلی، ویزاهای تخصص و مهارت، ویزاهای سرمایه گذاری و کارآفرینی، ویزای تلنت و نخبگان، ویزای فارغ التحصیلان دانشگاههای برتر، ویزاهای توریستی بلند مدت، ویزاهای پیشنهاد شغلی و ویزاهای کار پس از تحصیل اشاره کرد.

معایب مهاجرت به استرالیا

موارد بالا را میتوان مهمترین دلایل انتخاب متقاضیان مهاجرت به استرالیا در نظر گرفت. هر چند مهاجرت به استرالیا هم مانند هر کشوری دارای معایبی نیز میباشد که از میان آنها میتوان به دور بودن این کشور از اکثر کشورهای دنیا، بالا بودن هزینه های زندگی و مالیات ها، قوانین سختگیرانه که عادت کردن به آنها زمانبر است و در نهایت خطرات وجود حیات وحش که گاهی با زندگی انسانها در هم می آمیزد عنوان کرد. اما با مقایسه بین مزایا و معایب میتوان دریافت که مزایای مهاجرت به استرالیا برای اکثر افراد وزنه ی سنگین تری به نسبت معایب آن خواهد بود.

راه های مهاجرت به استرالیا

برای مهاجرت به استرالیا راه های متنوع و زیادی وجود دارد که شما می توانید با توجه به شرایط و موقعیت خاص خود مناسب ترین راه مهاجرت به استرالیا را انتخاب کنید. اما سوال اینجاست که مهاجرت برای متقاضیان ایرانی از چه راه هایی راحت تر است؟ متقاضیان برای مهاجرت به استرالیا باید دارای چه شرایطی باشند؟

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در استرالیا چگونه است؟ هزینه مهاجرت به استرالیا چقدر است؟ و بسیاری از سوالات از این قبیل که متقاضیان عزیز به دنبال جواب مناسب برای آنها هستند، سوالاتی که متقاضیان همواره در مصاحبه های مهاجرتی مطرح می کنند. مشاورین ما همواره با استفاده از اطلاعات دقیق و بروز وبسایت ­های معتبر اداره مهاجرت استرالیا و مشورت با وکلای معتبرو عضو مارا بهترین و ساده ترین راه حل ها را به شما پیشنهاد می دهند.

بهترین مسیرهای مهاجرت به استرالیا

بهترین مسیر مهاجرت به استرالیا همواره با توجه به شرایط هر فرد تعیین می شود که معمولا با هم متفاوت هستند چرا که ممکن است فردی مهاجرت از طریق ویزای تحصیلی برای او مناسب باشد و برای فردی دیگر ویزای سرمایه گذاری و یا کار آفرینی.از میان این مسیرهای مختلف مهاجرت به این کشور تعدادی روش اصلی و صد البته قانونی وجود دارند که هم طرفدار زیادی در بین متقاضیان دارند و هم امکان موفقیت بیشتری دارند.

روش هایی از قبیل مهاجرت با ویزای تحصیلی، مهاجرت با ویزای کاری، مهاجرت با ویزای سرمایه گذاری یا استارتاپی، این ویزاها از این جهت که تعداد افرادی که واجد شرایط اخذ این ویزاها هستند بیشتر است طرفداران بسیاری دارند به خصوص در بین متقاضیان جوان و در بازه سنی ۲۰ تا ۴۰ سال و این تخصص ماست که با توجه به شرایط و نقاط قوت شما مطمئن ترین و کم هزینه ترین مسیر مهاجرت را به شما معرفی کنیم.

روش های موجود و قانونی برای مهاجرت به استرالیا

به طور کلی برای اخذ اقامت دائم استرالیا ویزاهای بسیار متنوعی وجود دارد رایج ترین ویزاها را در ادامه مشاهده می فرمایید:

  • ویزای نیروی کار ماهر (ویزای تخصص و مهارت – ساب کلاس های ۱۸۹، ۱۹۰ و ۴۹۱)
  • ویزای تحصیلی ( ساب کلاس ۵۰۰)
  • ویزای سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی ( ساب کلاس ۱۸۸)
  • ویزای گلوبال تلنت
  • ویزاهای دارای اسپانسریا کارفرما در استرالیا
  • ویزای فارغ التحصیلان از دانشگاه های شناخته شده
  • ویزاهای نامزدی و ازدواج
  • ویزای توریستی

بهترین روش برای مهاجرت به استرالیا در سال ۲۰۲۲-۲۰۲۳:

اولین گام برای مهاجرت موفق اطلاع از قوانین و شرایط مهاجرتی به روز هر کشوری می باشد در ادامه به بررسی شرایط مهاجرت به استرالیا در سال ۲۰۲۳ و تغییراتی که در قوانین مهاجرتی این کشور به وجود آمده است می پردازیم. اداره مهاجرت استرالیا برای سال مهاجرتی ۲۰۲۲-۲۰۲۳  سه گروه ویزا را در لیست ویزاهای اولویت دار قرار داده است این ویزاها عبارتند از:

  • ویزاهای نیروی کار ماهر یا تخصص و مهارت ( ساب کلاس های ۱۸۹، ۱۹۰ و ۴۹۱)
  • ویزاهای دارای اسپانسر یا کارفرما در استرالیا (ساب کلاس ۴۸۲، ۴۷۶)
  • ویزای سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی (ساب کلاس ۱۸۸)

ظرفیت ویزاهای گروه اول و دوم با درنظر گرفتن پایان قرنطینه های کرونایی کشور استرالیا، و کمبود بسیار زیادی نیروی کار ماهر نسبت به سالهای گذشته افزایش چشمگیری داشته است و شانس موفقیت در اخذ آنها نسبت به سایر ویزاها بالاتر است. پرطرفدارترین ویزاها بین متقاضیان ایرانی ویزای سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی (ساب کلاس ۱۸۸)، و ویزای نیروی کار ماهر می باشد.

مهاجرت به استرالیا با ویزای نیروی کار ماهر در سال مهاجرتی ۲۰۲۲-۲۰۲۳:

ویزای نیروی کار ماهر شامل سه ساب کلاس ۱۸۹، ۱۹۰ و ۴۹۱  است که ساب کلاس ۱۹۰ و ۱۸۹ امکان مهاجرت به استرالیا با اقامت دائم از بدو ورود را برای متقاضی فراهم می کنند و ساب کلاس ۴۹۱  امکان مهاجرت به استرالیا با ویزای مشروط ۵ ساله (با قابلیت تمدید شدن به اقامت دائم پس از سه سال) را به متقاضی می دهد.

شرایط اخذ ویزای نیروی کارماهر / تخصص و مهارت

  • سن متقاضی باید زیر ۴۵ سال باشد.
  • شاغل به حرفه ای باشد که در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا (STSOL یا MLTSSL یا ROL) وجود دارد. (برای مشاهده لیست های مذکور به قسمت بانک اطلاعات مهاجرت به استرالیا، دانلود ها در سایت یونیک ویزا مراجعه نمایید)
  • مدرک تحصیلی متقاضی باید مرتبط با حرفه ای باشد که در آن مشغول به کار است.
  • به زبان انگلیسی تسلط داشته باشد. (نمره مورد نیاز مدرک آیلتس یا PTE  و … با توجه به امتیازات متقاضی مشخص می گردد)
  • مدرک تحصیلی و سوابق کاری وی در ادارات ارزیابی استرالیا (Assessment buddies) مثبت ارزیابی شوند.
  • مجموع امتیازات متقاضی حداقل می بایست به ۶۵ برسد و باید توجه داشت که در برخی مشاغل مانند مهندسی کامپیوتر، مهندسی مکانیک، حسابداری گاها امتیازات بیشتری مورد نیاز است.
  • جهت محاسبه آنلاین امتیازات خود از قسمت محاسبه گر آنلاین امتیاز سایت استفاده نمایید.

مزایای ویزای نیروی کارماهر / تخصص و مهارت

  • امکان ورود و خروج بدون محدودیت به استرالیا.
  • امکان اقامت دائم در استرالیا.
  • امکان اخذ شهروندی استرالیا و دریافت پاسپورت معتبر این کشور(حداقل چهار سال پس از مهاجرت به استرالیا این امکان فراهم خواهد بود)
  • امکان اسپانسر شدن برای سایر اعضای خانواده (خواهر، برادر و… ) که قصد اخذ ویزاهای نیازمند اسپانسر برای مهاجرت به استرالیا  را دارند.
  • امکان استفاده از بیمه درمانی رایگان استرالیا (Medicare).
  • امکان خرید ملک و اخذ وام.
  • امکان استفاده از کمک هزینه های دولتی مانند کمک هزینه داشتن فرزند خردسال و …
  • امکان برخورداری از تخفیف شهریه تحصیلی مدارس و دانشگاه ها.

مدت زمان بررسی مدارک ویزای تخصص و مهارت:

  • ساب کلاس ۱۸۹: ۷۵ درصد اپلیکیشن ها: ۵ ماه۹۰ درصد اپلیکیشن ها:۱۴ ماه
  • ساب کلاس ۱۹۰: ۷۵ درصد اپلیکیشن ها: ۵ ماه۹۰ درصد اپلیکیشن ها: ۶ ماه
  • ساب کلاس ۴۹۱آمار دقیقی اعلام نشده است

مدت زمان بررسی مدارک  ویزای کمبود موقت تخصص (ساب کلاس ۴۸۲): 

  • نوع کوتاه مدت و میان مدت ۷۵درصد اپلیکیشن ها: ۳ ماه ۹۰درصد اپلیکیشن ها: ۴ ماه
  • نوع توافقنامه کاری آمار دقیقی اعلام نشده است
Skilled-Worker-Visa

مهاجرت به استرالیا با ویزای سرمایه گذاری از طریق کار آفرینی (ساب کلاس ۱۸۸) سال مهاجرتی ۲۰۲۲-۲۰۲۳:

این ویزا کم هزینه ترین روش سرمایه گذاری در استرالیا می باشد و به عنوان یکی از بهترین روش ها برای مهاجرت تجار، دارندگان جواز کسب و پزشکان/ دندانپزشکان محسوب می گردد. عدم نیاز به انتقال سرمایه تا سه سال پس از ورود به استرالیا، عدم نیاز به مدرک زبان و مدرک تحصیلی دانشگاهی و امکان تبدیل این ویزا به اقامت دائم استرالیا از مهم ترین دلایل انتخاب ویزای سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی جهت مهاجرت به استرالیا می باشد.

شرایط اخذ ویزای سرمایه گذاری از طریق کار آفرینی (ساب کلاس ۱۸۸)

  • سن متقاضی اصلی زیر باید زیر ۵۵ سال باشد (همسر وی می تواند سن بالاتری داشته باشد)
  • دارای بیزنس ثبت شده در ایران باشد، بیزنس می تواند یکی از این موارد باشد: شرکت، جوازکسب، پروانه مطب، پروانه تاسیس آزمایشگاه/ کلینیک/ داروخانه)
  • مجموع دارایی های منقول و غیر منقول متقاضی و همسر وی حداقل ۱.۲۵۰.۰۰۰ دلار استرالیا باشد (محاسبه با نرخ دلار دولتی انجام می شود – حدود ۵ میلیارد تومان)
  • در ۲ سال از ۴ سال اخیر میزان گردش مالی بیزنس متقاضی سالیانه مبلغ ۷۵۰.۰۰۰ دلار استرالیا باشد (محاسبه با نرخ دولتی انجام می شود)
  • تا حداکثر سه سال پس از ورود به استرالیا حداقل ۲۰۰ هزار دلار استرالیا در یک بیزنس سرمایه گذاری کند.

مزایای ویزای سرمایه گذاری از طریق کار آفرینی

  • اخذ ویزای ۵ ساله و قابل تبدیل به اقامت دائم
  • نیازی به داشتن مدرک زبان نمی باشد، می توان هزینه های دوره آموزش زبان انگلیسی  را پرداخت نمود و متقاضی پس از مهاجرت به استرالیا می تواند در دوره های مذکور که در استرالیا برگزار می شود شرکت کند.
  • برای مهاجرت به استرالیا با این ویزا، داشتن مدرک تحصیلی الزامی نیست.
  • در زمان اخذ این ویزا همسر و فرزندان زیر ۲۳ سال متقاضی همزمان این ویزا را دریافت می کنند و همه اعضای خانواده پس از مهاجرت به استرالیا اجازه کارو تحصیل خواهند داشت.
  • برای مهاجرت به استرالیا با این ویزا نیازی به انتقال سرمایه قبل از اخذ ویزا یا به محض ورود به استرالیا نمی باشد، بلکه به متقاضی حدود دو سال پس از مهاجرت به استرالیا فرصت تحقیق و بررسی داده می شود تا با بازار اقتصادی استرالیا آشنا شده و پس از حصول اطمینان نسبت به انتقال سرمایه اقدام نماید.
  • پس از مهاجرت به استرالیا با ویزای سرمایه گذاری از طریق کار آفرینی، محدودیتی بابت سرمایه انتقال داده شده وجود ندارد و متقاضی می تواند سرمایه خود را صرف خرید یا ایجاد  هر نوع کسب و کاری که مد نظرش باشد نماید.
  • دارندگان این ویزا می توانند به دفعات به خاک استرالیا ورود و خروج نمایند.
  • پس از مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری و راه اندازی کسب و کار شخص می تواند اقامت دائم این کشور را دریافت کرده و در نهایت نیز می تواند شهروند استرالیا شده و پاسپورت معتبر این کشور را دریافت نماید.

مدت زمان بررسی مدارک  ویزای سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی (ساب کلاس ۱۸۸):

ساب کلاس ۱۸۸:۷۵ درصد اپلیکیشن ها: ۵ ماه۹۰ درصد اپلیکیشن ها: ۶ ماه

ظرفیت ایالت های استرالیا برای ویزاهای تخصص و مهارت (ساب کلاس ۱۹۰ و ۴۹۱) و ویزای سرمایه گذاری/ کارآفرینی (ساب کلاس ۱۸۸) در سال مهاجرتی ۲۰۲۲-۲۰۲۳:

نام ایالتویزای سرمایه گذاری /کار آفرینی ساب کلاب ۱۸۸ویزای تخصص و مهارت ساب کلاب ۴۹۱ویزای تخصص و مهارت ساب کلاب ۱۹۰
ACT۳۰۱۴۰۰۶۰۰
NSW۲۲۰۰۳۶۴۰۴۰۰۰
VIC۱۷۵۰۵۰۰۳۵۰۰
QLD۱۴۰۰۱۲۵۰۱۰۰۰
NT۷۵۵۰۰۵۰۰
WA۳۶۰۳۴۰۱۱۰۰
SA۱۰۰۰۲۶۰۰۲۶۰۰
TAS۴۵۲۲۰۰۱۱۰۰
مجموع۶۸۶۰۱۲۴۳۰۱۴۴۰۰
OtheExpensesr

مهاجرت به استرالیا با ویزای تحصیلی:

بسیاری از مهاجران از طریق ویزای دانشجویی و تحصیلی برای اخذ اقامت استرالیا اقدام کرده اند. پذیرش دانشجو توسط دولت استرالیا نه تنها به فرآیند فرهنگ‌ سازی دراسترالیا درطول سال‌ های تحصیل  کمک می‌کند، بلکه دولت استرالیا برای دانشجویانی که در داخل این کشور تحصیل کرده‌ اند ارزش بسیاری قائل است. در ادامه دو مورد از گزینه های مختلف ویزا را که در دسته ویزای دانشجویی می باشند بررسی خواهیم کرد:

  • Student Visa – Subclass 500 ویزای دانشجوییهمانطور که از اسم این ویزا مشخص است، ویزای دانشجویی استرالیا مختص افرادی است که در یک دوره تحصیلی معتبر استرالیا ثبت نام کرده اند و قصد ورود به استرالیا برای شرکت در آن را دارند. تحصیل در استرالیا می تواند یک انتخاب عالی برای ادامه تحصیل در یک سیستم آموزشی با کیفیت بسیار بالا باشد. مدت زمان اعتبار این ویزا بسته به طول دوره تحصیلی حداکثر پنج سال می باشد. شرط اصلی دریافت این ویزا، اثبات این است که بعد از اتمام تحصیل در استرالیا، قصد واقعی برای بازگشت به کشور خود را دارید.
  • Training Visa – Subclass 407 ویزای آموزشی شغلیچنانچه مایل به حضور در برنامه های آموزشی استرالیا را دارید و همزمان خواهان اشتغال در استرالیا هستید از طریق ویزای آموزشی شغلی ۴۰۷ استرالیا می‌توانید در برنامه‌ های آموزشی شغلی در استرالیا شرکت کنید تا بتوانید مهارت‌ و تخصص های خود را در زمینه تحصیلات عالی و توسعه شغلی ارتقا دهید و برای کسب اقامت دائم استرالیا اقدام نمایید. ویزای Training Subclass 407 یک ویزای تحصیلی موقت برای شما می باشد و به شما اجازه می دهد تا نهایتا به مدت ۲ سال در استرالیا بمانید که پس از اتمام دوره خود می توانید در استرالیا زندگی و کار کنید. می‌توانید تا زمانی که این ویزا اعتبار دارد، هر چند بار که بخواهید استرالیا را ترک کرده و برگردید. مدت زمانی که در خارج از استرالیا می گذرانید، باعث افزایش مدت اعتبار ویزا نمی‌شود.

تغییرات ویزای دانشجویی استرالیا در سال ۲۰۲۲:

در برخی موارد، درخواست های ویزای دانشجویی باید با شواهدی ارائه شود که ثابت کند متقاضیان ویزاهای تحصیلی برای ادامه تحصیل خود در استرالیا از منابع مالی کافی برخوردار هستند. وزارت امور داخلی در سال گذشته اعلام کرد که حداقل مبلغ مورد نیاز توانایی مالی برای ادامه تحصیل در استرالیا افزایش خواهد یافت.  این افزایش از ۳/۲ درصد شروع و بر مبنای شاخص های قیمت برای مصرف کننده در استرالیا (CPI) افزایش خواهد داشت.

برای دانشجو یا گاردین۲۰۲۹۰ دلار استرالیا
برای همسر۷۱۰۰ دلار استرالیا
برای هر فرزند۳۰۴۰ دلار استرالیا

مهمترین تغییرات عبارتند از:

  • تغییر در محدودیت ساعات کار دانشجویی: اقتصاد استرالیا نیز همانند دیگر کشورهای جهان از شیوع COVID-19 متضرر گردیده است. جهت برطرف کردن کسری موجود نیروی کار مورد نیاز بازار کار استرالیا، به صورت موقت و تا ۳۰م ژوئن سال ۲۰۲۳، دانشجویان شاغل در استرالیا هیچگونه محدودیتی در تعداد ساعت کار هفتگی (۲۰ ساعت در هفته) خود نخواهند داشت و می توانند به صورت تمام وقت برای کارفرمایان تمام حیطه های کاری استرالیا کار کنند. شایان ذکر است که این رفع محدودیت وابسته گان بالای ۱۸ سال متقاضی اصلی ویزای دانشجویی را نیز شامل می شود.
  • برای دانشجویان بین المللی که به علت شیوع COVID-19 به صورت آنلاین در خارج از استرالیا مشغول به تحصیل بودند، این دوره آنلاین نیز جزو سوابق مورد نیاز برای اخذ ویزای کار پس از فارغ التحصیلی درنظر گرفته خواهد شود.
  • دارندگان ویزای دانشجویی که به علت محدودیتهای شیوع COVID-19 قادر به دریافت ویزای کار فارغ التحصیلان ساب کلاس ۴۸۵ (Graduate Work Visa) نشده اند، حتی در صورتی که در خارج از استرالیا باشند می توانند برای دریافت ویزای کار فارغ التحصیلان اقدام نمایند.

مدت زمان بررسی مدارک  ویزاهای تحصیلی (ساب کلاس ۵۰۰):

  • نوعPostgraduate Research :

۷۵ درصد اپلیکیشن ها: ۴ ماه

۹۰ درصد اپلیکیشن ها: ۸ ماه

  • نوع  Higher Education:

۷۵ درصد اپلیکیشن ها: ۴ ماه

۹۰ درصد اپلیکیشن ها: ۴ ماه

  • نوع  Independent ELICO:

۷۵ درصد اپلیکیشن ها: ۷۸ روز

۹۰ درصد اپلیکیشن ها: ۳ ماه

  • نوع دانش آموزی/ مدرسه :

۷۵ درصد اپلیکیشن ها: ۴ ماه

۹۰ درصد اپلیکیشن ها: ۵ ماه

StudentVisa.[1]

برترین دانشگاه های استرالیا:

استرالیا مقصد تعداد بسیار زیادی دانشجو می باشد که هر ساله در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی این کشور پذیرفته می شوند. طبق رتبه بندی دانشگاه های برتر جهان در سال ۲۰۲۱ دانشگاه های استرالیا نیز بین ۱۰۰ دانشگاه برتر حضور داشته و رتبه های قابل قبولی کسب نموده اند:

  • The Australian National University (Canberra) – رتبه ۳۱
  • The University of Sydney (New South Wales) – رتبه ۴۰
  • The University of Melbourne (Victoria) – رتبه ۴۱
  • The University of New South Wales (NSW) – رتبه ۴۴
  • The University of Queensland (Queensland) – رتبه ۴۶
  • Monash University (Victoria) – رتبه ۵۵
  • The University of Western Australia (Western Australia) – رتبه ۹۲
  1. دانشگاه ملی استرالیا (ANU)

مطابق رتبه بندی ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان در سال ۲۰۲۱ این دانشگاه در جایگاه۳۱ قرار دارد .جالب است بدانید  دو نفر از نخست وزیران استرالیا جزو فارغ التحصیلان این دانشگاه بوده اند و این دانشگاه توسط پارلمان استرالیا در پایتخت این کشورساخته شده است.

  1. دانشگاه ملبورن

دانشگاه ملبورن در سال ۱۸۵۳ تاسیس گردیده است.مطابق رتبه بندی ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان در سال ۲۰۲۱ این دانشگاه در جایگاه۴۱   قرار دارد. افراد فارغ التحصیل از دانشگاه ملبورن بیشتر از فارغ التحصیلان سایر دانشگاه ها موفق به کسب جایزه نوبل شده اند.

  1. د انشگاه  New South Wales

مطابق رتبه بندی ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان در سال ۲۰۲۱  دانشگاه  New South Walesدر جایگاه ۴۴  قرار دارد. این دانشگاه در سال ۱۹۴۹ تاسیس گردیده و میلیونرهای فارغ التحصیل شده از این دانشگاه در مقایسه با سایر دانشگاه ها بسیار بیشتر هستند. این دانشگاه دارای ارتباطات علمی و پژوهشی با حدود ۲۰۰ دانشگاه دیگر در جهان است و چشم انداز آن برای سال ۲۰۲۵ تبدیل شدن به برترین دانشگاه های استرالیا می باشد.

  1. دانشگاه کویینزلند

مطابق رتبه بندی ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان درسال ۲۰۲۱ دانشگاه کویینزلند رتبه ۴۶ را کسب نموده است. از جمله دستاوردهای مفید این دانشگاه میتوان به  کشف واکسن HPV جهت پیشگیری از سرطان اشاره نمود.

  1. دانشگاه سیدنی

مطابق رتبه بندی ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان در سال  ۲۰۲۱ دانشگاه سیدنی در جایگاه  ۴۰ قرار دارد. این دانشگاه در سال ۱۸۵۰  در استرالیا تاسیس شده و به عنوان قدیمی ترین دانشگاه این کشور شناخته می شود. این دانشگاه به دلیل معماری زیبای ساختمانهایش مشهور است.

  1. دانشگاه موناش

مطابق رتبه بندی ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان در سال  ۲۰۲۱ این دانشگاه در جایگاه ۵۵ قرار دارد. دانشگاه موناش همکاری های علمی و پژوهشی بسیار متعددی با سایر دانشگاه ها (خارج و داخل استرالیا) دارد.

  1. دانشگاه استرالیای غربی

(UWA)

مطابق رتبه بندی ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان در سال  ۲۰۲۱ دانشگاه  استرالیای غربی رتبه ی ۹۲ را کسب نموده است. این دانشگاه در سال ۱۹۱۱ تاسیس گردیده و دارای ۹ دانشکده می باشد.

  1. دانشگاه آدلاید

مطابق رتبه بندی ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان در سال  ۲۰۲۱ دانشگاه ادلاید در جایگاه ۱۰۹ قرار دارد.این دانشگاه نیز در رتبه ۱۰۹ قرار گرفته است. این دانشگاه در سال ۱۸۷۴ تاسیس شده و شامل ۵ دانشکده می باشد.

  1. دانشگاه تکنولوژی سیدنی (UTS)

مطابق رتبه بندی ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان در سال  ۲۰۲۱ این دانشگاه در جایگاه ۱۷۶ قرار دارد  این دانشگاه علاوه بر رشته های مرتبط با تکنولوژی در رشته هایی مانند حقوق و هنر نیز صاحب نام است.

  1. دانشگاه نیوکاسل

مطابق رتبه بندی ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان در سال  ۲۰۲۱ دانشگاه  نیوکاسل در جایگاه ۲۲۴ قرار دارداین دانشگاه در سال ۱۹۶۵ تاسیس گردیده است.

مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج و خانواده

افرادی که اقامت استرالیا را دارند، می توانند نقش حامی یا اسپانسر را ایفا کرده و اقامت موقت یا دائم استرالیا را برای اعضای خانواده خود نیز بگیرند. ویزاهایی که در این بخش صادر می‌شوند، ویزای خانواده استرالیا Family Visa نام دارند.

ویزای خانواده استرالیا:

  • ویزای ۱۰۳ استرالیا  (Parent visa)
  • ویزای ۱۱۵ استرالیا  (Remaining Relative visa)
  • ویزای ۱۴۳ استرالیا  (Contributory Parent visa)
  • ویزای ۱۷۳ استرالیا  (Contributory Parent (Temporary) visa)

درصورتیکه شهروند استرالیا هستید و یا دارای اقامت دائم می باشید می توانید اسپانسر والدین خود شده و پدر و مادرتان در استرالیا به شما ملحق شوند.به عنوان اسپانسر والدین بایستی دارای شرایط ذیل باشید:

  • زندگی شما در کشور استرالیا به ثبات نسبی رسیده باشد.به این معنی که حداقل ۲ سال بصورت قانونی در این کشور زندگی کرده باشید.
  • بیش از نیمی از فرزندان شما اقامت دائم یا شهروندی استرالیا را داشته باشند.
  • هزینه های ویزای والدین تحت عنوان ” کمک مالی یه والدین” که در ژوئن ۲۰۱۴ به اجرا درآمد را بپردازید. این مبالغ جهت پوشش هزینه های بالای پزشکی که احتمال وقوع آن برای افراد سالخورده بیشتر است در نظر گرفته می شود.

ویزای ازدواج استرالیا:

  • ویزای پارتنر موقت  ساب‌ کلاس ۸۲۰
  • ویزای پارتنر دائم ساب ‌کلاس ۸۰۱
  • ویزای ازدواج استرالیا ساب‌ کلاس ۳۰۰

به طور کلی، ویزای پارتنر یک درخواست دو مرحله ‌ای است که ابتدا ویزای موقت صادر می‌شود (۸۲۰ / ۳۰۹) و سپس دو سال پس از تاریخ اسکان، می‌توان برای ویزای دائمی (۸۰۱ / ۱۰۰) اقدام کرد، جایی که زوجین باید اثبات کنند که هنوز با هم هستند. چنانچه همسر یا پارتنر شما شهروند استرالیا باشد، اقامت دائم این کشور را داشته باشد و یا حائز شرایط شهروندی استرالیا باشد می توانید با استفاده از ویزای همسر (زیر گروه ۳۰۹) در استرالیا زندگی کنید.

هر کدام از این روش‌ها و ویزاها شرایط و قوانین خاص خود را دارند. اطلاعات کامل درباره این روش‌های مهاجرت به استرالیا را در مطلب مربوط به هر ویزا بخوانید.

مدت زمان بررسی مدارک  ویزاهای نامزدی و ازدواج :

  • ساب کلاس   ۳۰۹۷۵ درصد اپلیکیشن ها: ۱۶ ماه ۹۰ درصد اپلیکیشن ها: ۲۲ ماه
  • ساب کلاس ۱۰۰ : ۷۵ درصد اپلیکیشن ها: ۱۲ ماه ۹۰ درصد اپلیکیشن ها: ۲۳ ماه
  • ساب کلاس  ۸۰۱۷۵ درصد اپلیکیشن ها: ۷ ماه ۹۰ درصد اپلیکیشن ها: ۱۷ ماه
  • ساب کلاس ۸۲۰۷۵ درصد اپلیکیشن ها: ۱۹ ماه ۹۰ درصد اپلیکیشن ها: ۲۴ ماه

مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی :

ویزای بشر دوستانه یکی از راه های مهاجرت به استرالیا در صورت مواجهه با تبعیض یا نقض حقوق بشر می باشد، و افراد متقاضی پس از دریافت ویزای ۲۰۲ استرالیا در این کشور پناهنده شده و یک زندگی معمولی را به طور دائم با خانواده خود در استرالیا آغاز می کنند. متقاضی باید اعضای خانواده خود که قصد دارند پناهنده شوند را معرفی کند، در صورت عدم معرفی ممکن است بعد از ورود به استرالیا نتوانند ویزا دریافت کنند.

برای دریافت ویزای پناهندگی نیاز به پرداخت هزینه ندارید و فقط در صورتی که اسپانسر داشته باشید باید هزینه هایی را پرداخت کنید. فرآیند دریافت ویزا ممکن است چندین ماه و یا چندین سال طول بکشد. ویزای بشردوستانه با ساب کلاس ۲۰۲ صادر می شوند.

مهاجرت به استرالیا با ویزای توریستی :

ویزای توریستی هم یکی دیگر از انواع ویزای استرالیا که برای مدت محدود با اهداف مسافرت یا اقامت کوتاه‌ مدت برای متقاضیان صادر می‌شود.

احتمالا می‌دانید که استرالیا یکی از کشورهای توریستی و دیدنی دنیا است که آمار بالایی هم در زمینه ورود گردشگر دارد. طبق اطلاعات اداره آمار استرالیا  (ABS)؛ در سال ۲۰۱۹ حدوداً ۹.۴ میلیون گردشگر وارد استرالیا شدند!

برای گردش، ملاقات دوستان و خانواده، سفرهای کاری و اقامت‌های کوتاه ۶ نوع ویزا صادر می‌شود:

Electronic Travel Authority  (ساب‌ کلاس ۶۰۱)

eVisitor (ساب ‌کلاس ۶۵۱)

Transit visa (ساب‌ کلاس ۷۷۱)

Visitor ( ساب‌ کلاس ۶۰۰)

Work and Holiday visa (ساب ‌کلاس ۴۶۲ و ۴۱۷)

ImmigrationToAustralia.[1]

مدت زمان بررسی مدارک  ویزای ویزای توریستی (ساب کلاس ۶۰۰):

  • نوع توریستی:

۷۵ درصد اپلیکیشن ها: ۶۶ روز

۹۰ درصد اپلیکیشن ها: ۷۸ روز

  • نوع دارای اسپانسر خانوادگی:۷۵ درصد اپلیکیشن ها: ۳ ماه۹۰ درصد اپلیکیشن ها: ۴ ماه
  • نوع بیزینسی(business visitor):۷۵ درصد اپلیکیشن ها: ۱۰ روز۹۰ درصد اپلیکیشن ها: ۳ ماه

مهاجرت به استرالیا با ویزای تلنت

ویزای تلنت استرالیا مربوط به افراد نخبه و دارای دستاوردهای ورزشی، هنری، علمی و دانشگاهی است. با ویزای گلوبال تلنت استرالیا (ساب کلاس ۸۵۸) که در کوتاه ‌ترین زمان می توانید ویزا را دریافت کنید و همراه خانواده اقامت استرالیا رادریافت کنید.

برنامه ویزای گلوبال تلنت تحت دو مسیر متفاوت در حال اجرا است. ویزای گلوبال تلنت مستقل (Global Talent Independent)   و ویزای استعدادهای برجسته (Distinguished Talent visa) که از اواخر سال ۲۰۱۹ معرفی و در حال اجرا هستند.

مدت زمان بررسی مدارک ویزای کار موقت برای افراد با تخصص ویژه:

  • ۷۵ درصد اپلیکیشن ها: ۱۹ روز
  • ۹۰ درصد اپلیکیشن ها: ۵۴ روز

توجه داشته باید که زمانهای اعلام شده بابت بررسی مدارک در اداره مهاجرت استرالیا است. بنابرین  در برخی ویزاها که قبل از ارسال مدارک به اداره مهاجرت  نیاز به گذراندن مراحلی مانند اخذ اسپانسر ایالتی، اسسمنت یا … دارند آن زمانها نیز به پروسه زمانی مهاجرت فرد اضافه میشود.

هزینه مهاجرت به استرالیا در سال  ۲۰۲۳:

اطلاع ازهزینه ها نقش مهمی در برنامه ریزی و تصمیم گیری متقاضیان دارد. هزینه مهاجرت به استرالیا بسته به روش مهاجرت و نوع ویزا متفاوت است ولی هزینه ها بصورت کلی به سه دسته تقسیم می گردند.

  • هزینه های دولتی (این هزینه ها به اداره مهاجرت استرالیا، ایالتها، سازمان­های ارزیابی کننده مدارک و موارد مشابه پرداخت می گردد)
  • هزینه حق ­الوکاله (این هزینه به وکیلی که برای مهاجرت انتخاب نموده ­اید پرداخت می گردد)
  • هزینه ­های متفرقه (هزینه آماده سازی مدارک تکمیلی ویزاهای مختلف نظیر گزارش­های ارزیابی، طرح های تجاری، ترجمه مدارک، آزمایشات پزشکی و …)

هزینه های دولتی:

همانطور که گفته شد هزینه های دولتی هزینه هایی هستند که متقاضی باید به سازمان های استرالیایی نظیر اداره مهاجرت پرداخت نماید. باید توجه داشت که حتی در صورت رد شدن درخواست ویزا، این هزینه ها عودت داده نمی شود.در جدول زیر هزینه ی ویزا اپلیکیشن در سال مالی ۲۰۲۲-۲۰۲۳  که متقاضی می بایست به اداره مهاجرت استرالیا پرداخت نماید را ملاحضه می­نمایید:

هزینه ویزاساب کلاس ویزا
متقاضی اصلیهمسر یا فرزند بالای ۱۸ سالفرزند زیر ۱۸ سال
۶۵۰$۴۸۵$۱۶۰$ویزای تحصیلی و گاردین (ساب کلاس ۵۰۰ و۵٩٠ )
۴۲۴۰$۲۱۲۰$۱۰۶۰$ویزای تخصص و مهارت (ساب کلاس ۱۸۹، ۱۹۰، ۴۹۱ )
۱۷۳۰$۸۶۵$۴۳۵$ویزای فارغ التحصیلان از دانشگاه های استرالیا (ساب کلاس ۴۸۵)
۱۳۳۰$۱۳۳۰$$۳۳۵TSS – STSOL  (ساب کلاس ۴۸۲ )
۲۷۷۰$۲۷۷۰$$۳۳۵TSS – MLTSSL  (ساب کلاس ۴۸۲ )
۴۲۴۰$$۲۱۲۰$۱۰۶۰ENS / RSMS  (ساب کلاس ۱۸۶، ۱۸۷ )
$۶۲۷۰۳۱۳۵$۱۵۶۵$ویزای سرمایه گذاری/ کارآفرینی  ( ساب کلاس ۱۸۸A/188B )
$۹۱۹۵۴۵۹۵$۲۳۰۰$Significiant Investor Visa ( SIV ) (188C)
۱۵۰$ویزای توریستی ( ساب کلاس ۶۰۰ )
۴۹۰$۴۹۰$۴۹۰$هزینه شهروندی استرالیا

هزینه ارزیابی مدارک تحصیلی و شغلی برای متقاضیان ویزای تخصص و مهارت/ نیروی کار ماهر در سال مهاجرتی ۲۰۲۲-۲۰۲۳  به شرح جدول زیر است:

۸۲۵$فقط سابقه کارسازمان مهندسین استرالیا
۱۲۰۰$CDR و سابقه کار
۳۱۰$Fast Track
۵۳۰$سابقه کار متقاضی دارای مدرک مرتبطانجمن کامپیوتر استرالیا
۵۷۵$متقاضی فاقد مدرک مرتبط RPL
۹۶۲$مدرک و سابقه کارسازمان VETASSESS
۶۲۳$Fast Track

هزینه های متفرقه:

  • هزینه های حسابرسی ارزشیابی اموال و نوشتن طرح تجاری (مختص ویزای سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی). افرادی که قصد مهاجرت به استرالیا با ویزای سرمایه گذاری را داشته باشند می بایست حسابرسی بیزینس خود در ایران، طرح تجاری مورد نظر برای بعد از ورود به استرالیا و همچنین ارزیابی ارزش املاک خود در ایران را به اداره مهاجرت ارائه نمایند. این هزینه ها بسته به قیمت ملک، گردش مالی بیزینس و … متغیر هستند.
  • هزینه های پستی هزینه ارسال مراسلات چشمگیر نمی­باشد. چرا که در اکثر مواقع مدارک از طریق آنلاین به سازمانهای ارزشیابی مدارک و اداره مهاجرت استرالیا ارسال می گردند. در خصوص ویزاهای سرمایه گذاری اصل مدارک به استرالیا ارسال می گردد که هزینه آن معمولا بیش از ۲ میلیون تومان نخواهد بود.
  • هزینه ترجمه مدارک برای مهاجرت به استرالیا هزینه ترجمه مدارک تقریبا غیر قابل پیش بینی می باشد. چرا که با تعداد و حجم مدارک مورد نیاز جهت ترجمه رابطه مستقیم دارد. صرف نظر از نوع ویزای درخواستی، تمامی متقاضیان مهاجرت به استرالیا نیاز به ترجمه مدارکشان به زبان انگلیسی خواهند داشت. ترجمه مدارک به دو صورت مورد قبول مراجع استرالیایی خواهد بود: ۱.ترجمه مدارک با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه ۲. ترجمه مدارک با مهر ناتی

هزینه ترجمه ناتی حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد کمتر از هزینه ترجمه رسمی با تایید دادگستری است و به همین علت، اکثر متقاضیان مهاجرت به استرالیا از ترجمه ناتی استفاده می کنند.

  • هزینه تست پزشک برای مهاجرت به استرالیا جهت دریافت برخی ویزاها نیازمند انجام برخی آزمایشات توسط پزشکان معتمد سفارت استرالیا می باشید. هزینه ­ی انجام این تست ها و ارسال آنها توسط پزشک برای اداره مهاجرت استرالیا در سال ۲۰۲۲ حدود ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان می باشد.
ImmigrationCosts

مدارک مورد نیاز جهت مهاجرت به استرالیا

مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به استرالیا، با توجه به روش مهاجرتی، کشور مبدا و شرایط مهاجرت متفاوت است.اما یک ‌‌سری از مدارک عمومی هستند و جدا ازروش مهاجرتی باید آن‌ها را داشته باشید عبارتند از:

  • پاسپورت معتبر و مدت ‌دار (حداقل ۶ ماه)
  • مدارک شخصی و هویتی (شناسنامه، عکس، کارت پایان خدمت یا معافیت (برای آقایان)، کارت ملی و …
  • اصل و کپی گزارش حساب بانکی و نامه تمکن مالی
  • مدارک سوابق شغلی
  • مدارک دعوت‌نامه، پیشنهاد شغلی یا اسپانسری در استرالیا
  • مدرک دانش زبان (IELTS, TOEFL, CAE, PTE, OET)
  • رسید پرداخت هزینه‌های دولتی مهاجرت به استرالیا
  • تکمیل فرم‌های مربوطه هر ویزا

لازم به ذکر است بعضی از مدارک شما باید به ‌صورت کامل ترجمه انگلیسی شده و مهر ناتی NAATI داشته باشند.

وکیل مهاجرت به استرالیا براساس قوانین استرالیا، تنها وکیل رسمی مهاجرت یا همان وکیل مارا می‌تواند امور مهاجرتی دیگران را انجام دهد و انجام‌ دادن امور مهاجرتی شما توسط شخصی دیگر کاملاً غیرقانونی است.

چرا باید وکیل عضو سازمان MARA انتخاب نماییم؟

  1. دارای اطلاعات کامل و به روز از قوانین و روش های مهاجرت به استرالیا می­باشد. ۲. موظف است که برای منافع قانونی شما عمل نموده و بر اساس ضوابط مشخص و آگاهی، راهنمایی دقیق به شما ارائه دهد.۳. پول شما را تا زمان ارائه خدمات در حساب مشخصی قرار داده و هر چند وقت یکبار حسابشان مورد بررسی و ممیزی قرار میگیرد.۴. سوابق مشتریان را تا ۷ سال به درستی نگهداری میکنند.۵. به عنوان نماینده شما بوده و نتیجه درخواست ویزایتان را به شما اطلاع میدهند.

پروانه وکلای مهاجرت به استرالیا از طریق این سازمان هر ۳ سال یک بار صادر شده و وکلا بر اساس تعداد نتایج مثبت در پروندها ارزیابی میشوند.

هزینه وکیل مهاجرت به استرالیا

میزان حق الوکاله با توجه به ساب کلاس های مختلف مقادیر متفاوتی دارد و معمولا طی دو الی چهار قسط دریافت می گردد.

شرایط اخذ شهروندی و پاسپورت استرالیا

برای اخذ حق شهروندی (Citizenship)  پس از مهاجرت به استرالیا با ویزاهای دائم، مشروط یا موقت باید:

  • حداقل ۴ سال اخیر را با ویزایی قانونی در استرالیا  زندگی کرده باشید.
  • یک سال آخر قبل از درخواست شهروندی، باید اقامت دائم استرالیا را داشته باشید.
  • در ۴ سال گذشته بیش از یکسال را در خارج از استرالیا نگذرانده باشید (در سال آخر قبل از درخواست شهروندی بیش از ۹۰ روز نباید خارج از استرالیا بوده باشید)
  • پس از مهاجرت به استرالیا شخصیت اجتماعی موجهی دارا بوده باشید .
  • چنانچه بعد از ۱۸ سالگی ( پس از مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت دائم )، مجموعا بیش از یکسال در کشور دیگری اقامت داشته اید،‌ باید گواهی عدم سوء پیشینه  آن کشور را نیز ارائه نمایید.

مزایای شهروند استرالیا شدن چیست؟

  • دریافت پاسپورت استرالیایی و سفر به بسیاری از کشورها بدون نیاز به ویزا
  • امکان ورود و خروج بدون محدودیت به استرالیا
  • داشتن حق رای در کلیه انتخابات کشور استرالیا
  • عدم نیاز به پرداخت شهریه دانشگاه در زمان تحصیل (در این صورت شهریه دانشگاه باید بعد از پایان تحصیلات و اشتغال به کار به اقساط بازپرداخت شود)
  • امکان کار در بخش های دولتی  یا نیروی دفاعی و نظامی استرالیا
  • برخورداری از حمایت دولت استرالیا بیرون از خاک این کشو
  • امکان زندگی در خارج از استرالیا بدون نگرانی از باطل شدن حق اقامت و شهروندی

محاسبه امتیاز مهاجرت به استرالیا

سیستم امتیاز بندی استرالیا برای رتبه‌ بندی متقاضیان و نمره دادن به آن‌ها برای صدور ویزا به ‌کار می‌رود. این سیستم با توجه به معیارهایی مانند؛ سن، تحصیلات، دانش زبان، سابقه کار، میزان سرمایه، داشتن دعوت‌نامه و … به متقاضیان نمره می‌دهد. با وجود شباهت‌ها در جدول امتیازات، امتیاز مهاجرت به استرالیا برای این ویزاها متفاوت است.

شرایط سنی مهاجرت به استرالیا

شرایط سنی مهاجرت به استرالیا از آن فاکتورهایی است که اگر متقاضی به آن توجه نماید و در بهترین سن ممکن اقدام نماید، بسیار در اخذ ویزای استرالیا تعیین کننده می باشد. شرایط سنی مهاجرت به استرالیا کاملاً وابسته به نوع ویزا است  برخی از انواع ویزاهای استرالیا نیازمند شرایط سنی خاصی هستند که در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره خواهیم کرد:

  • اگر با ویزای تحصیلی اقدام می‌ کنید، هرچقدر سن و گپ تحصیلی شما کم‌ تر باشد، شانس شما بیش‌تر خواهد بود.
  • اگر با ویزای مهارتی اقدام می ‌کنید، بهترین سن ۲۵ تا ۳۳ است. این سن بالاترین امتیاز ممکن را خواهد داشت.
  • اگر با ویزای سرمایه‌ گذاری اقدام می ‌کنید، بهترین سن برای شما ۳۰تا ۵۰ است؛ البته، با سن‌های پایین ‌تر و بالاتر هم امکان اقدام وجود دارد.
  • اگر با ویزای تلنت اقدام می ‌کنید، بهتر است هم ‌زمان هم تحصیلات شما در سطح دکتری باشد و هم تازه فارغ ‌التحصیل شده باشید. اگر تازه فارغ‌ التحصیل نشده‌ اید، بهتر است سن شما کمی بیش‌ تر باشد تا بتوانید سابقۀ کاری خوبی نشان دهید.

تعداد دعوتنامه‌های صادر شده از سوی ایالت‌ها در سال مالی قبلی (۲۰۲۲-۲۰۲۳)

StateSkilled Nominated (Subclass 190) visaSkilled Work Regional (Subclass 491) visaBusiness Innovation and Investment Program (BIIP)
ACT۲,۰۲۵۲,۰۲۵۱۰
NSW۹,۱۰۸۶,۱۶۸۲۶۰
NT۶۰۰۱,۴۰۰۱۵
QLD۳,۰۰۰۲,۰۰۰۲۳۵
SA۳,۰۰۰۵,۸۰۰۷۰
TAS۲,۱۵۰۲,۱۰۰۱۰
VIC۱۲,۹۰۰۲,۰۰۰۱۷۰
WA۵,۳۵۰۲,۷۹۰۴۰
Total۳۸,۱۳۳۲۴,۲۸۳۸۱۰

ظرفیت ویزاهای مختلف استرالیا در سال مهاجرتی ۲۰۲۳-۲۰۲۴

Visa StreamVisa Category۲۰۲۳-۲۴ Planning levels
Skill(Employer Sponsored)  ویزای جاب آفر۳۶,۸۲۵
(Skilled Independent) ویزای مهارتی ۳۰,۳۷۵
ویزای ایالتی (Regional)۳۲,۳۰۰
State/Territory Nominated۳۰,۴۰۰
Business Innovation & Investment۱,۹۰۰
Global Talent (Independent)۵,۰۰۰
Distinguished Talent۳۰۰
Skill Total۱۳۷,۱۰۰
FamilyPartner۴۰,۵۰۰
Parent۸,۵۰۰
Child۳,۰۰۰
Other Family۵۰۰
Family Total۵۲,۵۰۰
Special Eligibility۴۰۰
Total Migration Program۱۹۰,۰۰۰

هزینه ویزاهای استرالیا در سال مهاجرتی ۲۰۲۳-۲۰۲۴

  • هزینه ویزا اپلیکیشن ویزای تخصص و مهارت/ اسکیل استرالیا (ساب کلاسهای ۱۸۹-۱۹۰ و ۴۹۱) :

متقاضی اصلی:۴۶۴۰ دلار استرالیا

همراه  با سن بالای ۱۸ سال: ۲۳۲۰ دلار استرالیا

همراه با سن کمتر از ۱۸ سال: ۱۱۶۰ دلار استرالیا 

  • هزینه ویزا اپلیکیشن ویزای تحصیلی استرالیا:

متقاضی اصلی:۷۱۰ دلار استرالیا

همراه  با سن بالای ۱۸ سال: ۵۳۰ دلار استرالیا

همراه با سن کمتر از ۱۸ سال: ۱۷۵ دلار استرالیا 

  • هزینه ویزا اپلیکیشن ویزای توریستی استرالیا (ساب کلاس ۶۰۰)

۱۹۰ دلار استرالیا

  • هزینه ویزا اپلیکیشن ویزا ۱۸۸ یا همان ویزای سرمایه گذاری و بیزینس استرالیا :

متقاضی اصلی:۹۴۵۰ دلار استرالیا

همراه  با سن بالای ۱۸ سال: ۴۷۲۵ دلار استرالیا

همراه با سن کمتر از ۱۸ سال: ۲۳۶۵ دلار استرالیا 

  • هزینه ویزا اپلیکیشن ویزای کاری با اسپانسری کارفرما استرالیا (ساب کلاسهای ۴۸۲- نوع کوتاه مدت) :

متقاضی اصلی:۱۴۵۵ دلار استرالیا

همراه  با سن بالای ۱۸ سال: ۱۴۵۵ دلار استرالیا

همراه با سن کمتر از ۱۸ سال: ۳۶۵دلار استرالیا 

  • هزینه ویزا اپلیکیشن ویزای کاری با اسپانسری کارفرما استرالیا (ساب کلاسهای ۴۸۲- نوع میان مدت) :

متقاضی اصلی:۳۰۳۵ دلار استرالیا

همراه  با سن بالای ۱۸ سال: ۳۰۳۵ دلار استرالیا

همراه با سن کمتر از ۱۸ سال: ۷۶۰ دلار استرالیا 

  • هزینه ویزا اپلیکیشن ویزای کاری ویژه مهندسان فارغ التحصیل از دانشگاه تهران و امیرکبیر (ساب کلاس ۴۷۶):

متقاضی اصلی:۴۶۵دلار استرالیا

همراه  با سن بالای ۱۸ سال: ۲۳۰ دلار استرالیا

همراه با سن کمتر از ۱۸ سال: ۱۱۵ دلار استرالیا 

  • هزینه ویزا اپلیکیشن ویزاهای نامزدی -ازدواج  استرالیا (ساب کلاس ۱۰۰/۳۰۹/۸۰۱/۸۲۰):

متقاضی اصلی:۸۸۵۰ دلار استرالیا

همراه  با سن بالای ۱۸ سال: ۴۴۳۰ دلار استرالیا

همراه با سن کمتر از ۱۸ سال: ۲۲۱۵ دلار استرالیا 

  • هزینه ویزا اپلیکیشن ویزای گلوبال تلنت استرالیا  (ساب کلاس۸۵۸):

متقاضی اصلی:۴۷۱۰ دلار استرالیا

همراه  با سن بالای ۱۸ سال: ۲۳۶۰ دلار استرالیا

همراه با سن کمتر از ۱۸ سال: ۱۱۸۰ دلار استرالیا 

هزینه اسسمنت مدارک از اول ماه آگوست ۲۰۲۳

۸۵۰$فقط CDRسازمان مهندسین استرالیا
۱۲۴۰$CDR و سابقه کار
۳۲۵$Fast Track
۵۳۰$سابقه کار متقاضی دارای مدرک مرتبطانجمن کامپیوتر استرالیا
۵۷۵$متقاضی فاقد مدرک مرتبط RPL
۱۰۳۳$مدرک و سابقه کارسازمان VETASSESS
۸۰۶$Fast Track

کلام آخر

در مقاله ی فوق سعی کردیم مهاجرت به استرالیا را از تمامی جهات بررسی کنیم و شما را با تمامی جنبه های مهاجرت به این کشور زیبا آشنا کنیم، حال وقت آن رسیده که به آخرین سوالی که در ذهنتان باقی مانده پاسخ بدهیم تا دیگر هیچ سوال بی جوابی در ذهنتان باقی نمانده باشد:

چرا گروه مهاجرتی یونیک ویزا را برای مهاجرت به استرالیا انتخاب نماییم؟

مجموعه ی ما از سال ۲۰۰۸ فعالیت خود را همزمان در دفتر تهران و دفتر سیدنی آغاز نموده است و تمام وکلای  ما مورد تایید سازمان MARA  (وکلای ثبت شده­ی اداره مهاجرت استرالیا) هستند. در جهت حفظ خوشنامی و اعتباری که در نتیجه ی سالها تلاش و کوشش نزد موکلان گرامی کسب نموده ایم، پرونده ی هر متقاضی پیش از عقد قرارداد زیرنظر گروهی متشکل از وکیل و کارشناسان ویزا مورد بررسی قرار گرفته و تنها در صورتیکه شانس اخذ ویزا برای پرونده بیش از ۸۰ درصد تخمین زده شود قرارداد با متقاضی بسته شده و همکاری با ایشان آغاز میگردد.

بخشی از خدمات ما عبارتند از:

  • مشاوره تلفنی و حضوری رایگان  و واقع بینانه جهت بررسی شرایط  کلی متقاضی
  •  پیشنهاد بهترین ساب کلاس ویزا با توجه به شرایط موجود و امتیازات متقاضی
  • راهنمایی و مشاوره ی کاملا تخصصی در خصوص تکمیل مدارک و فرم های مورد نیاز
  • تشکیل پرونده متقاضی دراداره ارزیابی مربوطه و اداره مهاجرت استرالیا
  • مطلع نمودن موکلین از آخرین تغییرات قوانین مهاجرت و به روز رسانی پرونده ها
  • مکاتبه با نهاد های مربوطه ( از جمله ادارات ارزیابی، اداره مهاجرت،  دانشگاه ها و …) در طول پروسه به نمایندگی از طرف موکلین
  • مشاوره تخصصی در زمینه آماده سازی گزارش های حسابرسی ، گزارش ارزیابی دارایی ها و آماده سازی طرح های تجاری برای متقاضیان ویزای سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی
  • معرفی نامینیتور به متقاضیان ویزای گلوبال تلنت

جهت بررسی سایر خدمات به صفحه ی خدمات ما مراجعه فرمایید ویا با مشاورین یونیک ویزا درارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلام

خوشحال میشم بتونم راهنماییتون کنم.

 

پشتیبانی فوری و تخصصی